Ungdoms- og nyjægerudvalget

Medlemmer:
Kristian Lejbøl, Møllevej 14, 8362 Hørning, tlf. 23 71 99 51, email: lejboel@mail.dk
Jan Gustavsen, Langgade 18, Vivild, 8961 Allingåbro, tlf. 20 83 96 69, email: jangustavsen@live.dk

Udvalget laver arrangementer specielt for unge og nye jægere, dvs. jægere under 26 år, samt nye jægere som har fået jagttegn inden for de sidste 2 år.
Hvis du har en ide, eller et ønske til et en aktivitet opfordres du til at kontakte udvalgets medlemmer.
Udvalget er til for jer, og hvis du har nogle ønsker til aktiviteter skal du bare komme frem med dem, så skal vi nok prøve at realisere dem.
I skal være meget velkomne i Ungdoms- og nyjægerudvalget, hold jer ikke tilbage.
​Der vil også blive holdt nogle spændende klubaftener som varmt kan anbefales. Dem kan du se nærmere om under Aktivitetsudvalget.
Vedrørende Jagter se under jagtudvalget.

Hermed invitation til vores næste ung/nyjæger aften som afholdes torsdag 10. februar, kl 19:00 - 21:30 - program se her.

hvis I har kammerater eller familie medlemmer der godt kunne tænke sig at deltage så inviter dem med til denne spændende aften med våben vedligehold og jagtmuligheder.

Hvis I undrer jer over at det har trukket lidt ud med nye ung/nyjæger aftener skyldes det at coronaen hærger i vort land og vi vil gerne sikre at vores medlemmer ikke bliver smittet i vores regi. Vi håber at coronaen klinger af inden for de næste 2-3 uger.
Vel mødt 10/2, kl 19:00 - huske tilmelding.

På ungdomsudvalgets vegne
Knud