Velkommen til Stilling Jagtforening

Stilling Jagtforening er startet i 1956. Dengang var foreningen tilsluttet organisationen Jysk Jagtforening. Denne havde dog en kort levetid og derfor blev jagtforeningen kort tid efter optaget i Landsjagtforeningen af 1923. Med den store sammenlægning i 1992, blev vi en del af Danmarks Jægerforbund.

Stilling Jagtforenings formål er:
·  At give jagtforenings medlemmer mulighed for at deltage i jagt på fællesarealer
 
·  At give forenings jægere mulighed for at få jagtrelateret træning og uddannelse
 
·  At arranger socialt samvær om jagt og udøvelse af jagt
 
·  At Udbrede kendskabet til jagt og jagtrelevante emner
 
·  At uddanne nye jægere
Stilling Jagtforening har hjemsted i Skanderborg kommune på adressen: Teglgraven 1, 8660 Skanderborg, her ligger vores klubhus ”Jægerhuset” hvor  mange af vores aktiviter foregår i eller omkring Jægerhuset eller et andet sted i kommunen
.
Fra starten af var flugtskydning et bærende element, senere kom der hundetræning og en årlig foreningsfest til. Det har i dag udviklet sig til et bredt aktivitetsprogram, som bliver arrangeret af forskellige udvalg, se mere om det under Aktiviteter.​

Synspunkt ved formanden​

Efter en nu veloverstået jagtsæson, står foråret og sommeren foran os med nye og kendte aktiviteter, herunder hundetræning, riffelskydning, haglskydning, jagttegnsundrvisning og diverse sociale arrangementer.
 
Der er også kommet en aktivitetskalender på hjemmesiden, som vi opfodrer til I holder øje med og tilmelde jer arrangementerne i god tid så vi kan planlægge arrangementerne bedre.
 
I kan også tilmelde jer vores SMS service og dermed modtage information om nyheder, dette kræver dog at i aktivtit går ind på hjemmesiden og tilmelder jer.
 
Har ideer, eller interesse i at hjælpe til i et af udvalgene, så hører vi meget gerne fra dig.
 
Alle nye jægere velkomne i foreningen.
 
Knæk og Bræk til jer alle
Knud Johansen 
Formand Stilling Jagtforening

© 2023 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/